ADIPEX RETARD Mărește

ADIPEX RETARD

Produs nou

Pretul afisat este per pastila- tableta de Adipex . Sunt 15 pastile pe folie –

Adipexul este cea mai apreciata pastila de slabire .Principalul scop este reducerea poftei de mancare pentru a se limita aportul caloric in cazul obezitatii sau persoanelor supraponderale.

More details

3 Produse

11,00 lei

Informații

Acest medicament este prescris doar pentru persoane care nu au avut rezultate corespunzatoare prin folosirea metodelor conventionale de slabire: dieta si exercitiu fizic regulat 

Adipex retard este un medicament foarte puternic! Nu este o plantă medicinală, nu este completare a nutriţiei, este MEDICAMENT!! După cum ştim, toate medicamentele pot avea efecte secundare, dar acestea n-au nimic comun cu poveştile auzite pe la noi. Citind aceste rânduri să ne amintim că Adipex este omologat în multe ţări mai dezvoltate decât ţara noastră şi medicii utilizează cu succes în combaterea obezităţii.

Ficatul cu siguranţă nu va fi afectat în urma tratamentului, cu toate că medicamentul trece prin ficat – acest fapt este obişnuit, pentru că toate medicamentele administrate oral trec prin ficat, chiar şi Aspirina sau orice medicament împotriva durerii de cap. Nici probleme hormonale nu se ivesc, pentru că Adipex nu conţine nici un fel de hormoni, deci nu are efecte anticoncepţionale, se poate administra fără griji.
Adipex este un medicament care acţionează asupra centrului de apetit (practic blochează centrul apetitului în creier), diminuează drastic sentimentul de foame, accelerează metabolismul şi pulsul inimii şi prin acestea determină organismul să elimine grăsimea. Cu accelerarea pulsului practic se generează o stare ca şi cum am face sport, deci datorită acţiunii retard, în cursul zilei întregi este continuă diminuarea grăsimii.
Medicii recomandă administrarea de scurtă durată (maximum 3 luni), după această perioadă efectul medicamentului scade pentru că organismul începe procesul de imunitate faţă de componentul de bază. Deci după 3 luni de administrare se impune o pauză de 8-10 săptămâni înaintea începerii sesiunii 2 – dacă mai este nevoie.
Doza zilnică este o capsulă, foarte rar, în condiţii extreme se poate administra două capsule pe zi.

Efectele secundare care se pot manifesta în timpul administrării Adipex! Cele mai frecvente efecte secundare uşoare:
- gură uscată
- uşoare dureri de cap în primele 1-2 zile
- probleme de somn
- mărirea apetitului sexual
- uşoara creştere a tensiunii
- pentru creşterea pulsului se simte o palpitaţie uşoară.

Toate acestea dispar după primele zile de administrare, dar în multe cazuri nici nu apar.
Efecte secundare grave care apar foarte rar!
- creşterea excesivă a tensiunii
- palpitaţii accentuate
- dureri toracice, respiraţie greoaie chiar şi în timpul unei lucrări mai uşoare (aceste simptome apar mai mult la bolnavii cardiaci sau cu hipertensiune!)

CÂND NU SE POATE ADMINISTRA ADIPEX!!!**

- sub 18 ani respectiv peste 65 ani
- în cazul bolilor de nutriţie (bulimie, anorexie)
- nu se poate administra concomitent cu medicamente antidepresive sau alte medicamente contra obezităţii
- nu se poate administra împreună cu inhibitor MAO (monoamin oxidaz).

Cu 2 săptămâni după incetarea administrării inhibitorului MAO se poate începe administrarea Adipex.

Nu se recomandă în cazul:
- unor boli psihice, sau a dependinţei de alcool, droguri sau medicamente
- bolilor cardiovasculare sau hipertensiune
- glaucomei sau tensiuni oculare ridicate
- bolilor grave de rinichi sau de ficat
- hiperactivităţii tiroidale
- majorării benigne ale prostatei cu urmări de deficienţe de urinare
- în timpul sarcinii sau al alăptării
- alergiei la componentele de bază a medicamentului.

În cazul diabetului s-ar putea să fie nevoie de recalibrarea dozei de insulină, deci este nevoie de consultarea medicului terapeut. Nu se recomandă consumarea alcoolului în timpul tratamentului.
Adipex retard se poate administra împreună cu medicamentele antialergice, cu antihistamine şi cu medicamente sedative care nu necesită reţete speciale.

INSTRUCŢIUNI DE ADMINISTRARE
Se administrează o capsulă pe zi înaintea mesei principale cu un pahar mare de apă. În timpul tratamentului este foarte important consumul crescut de lichide (minim 2,5-3 litri pe zi).

FALSE INFORMAŢII DESPRE ADIPEX RETARD
Comercializarea Adipex retard nu este interzis în România, deoarece nu este omologat, deci nu se găseşte în farmacii, dar oricare medic de familie (care este dispus să se documenteze în evidenţele internaţionale de medicamente) poate scrie reţetă care este valabilă în fiecare ţară membră UE unde acest medicament este omologat.

COMPONENŢA ADIPEX RETARD
Substanţa activă: 75 mg Phentermium resinatum (15 mg ferntermină)/ capsulă.
Substanţe adiacente: ulei de soia, lecitină de soia, gelatină, glicerol, sorbitol, homovanilină.

Cutia are 6 blistere x 15pastile=90buc   PRODUS FARMACEUTIC ORIGINAL CU PROSPECT