SIBUTRAMINA 20MG INLOCUITOR REDUCTIL

Produs nou

SIBUTRAMINA 20mg PRETUL AFISAT E PER FOLIA CU 10 PASTILE - INLOCUITOR REGENON SAU REDUCTIL .Sibutramina este substanta activa care se gaseste in medicamentele de slabit care inhiba apetitul.

More details

541 Produse

75,00 lei

Informații

Pretul e pentru folia de 10 pastile de 20 mg sibutramina.

Produs Farmaceutic cu cod de verificare la producator.

Producator – Fabricant: Nouveaux Ltd , ELVETIA

Sibu 20 mg este un medicament împotriva obezităţii. Actioneaza printr-un efect anoretic, inhiband pofta de mancare drept urmare  vă ajuta să pierdeţi în greutate. Efectul lor constă în a vă face să vă simţiţi mulţumiţi consumând mai puţină mâncare. Ele vă ajută să controlaţi cantitatea de mâncare pe care o consumaţi. Mâncând mai puţin, ar trebui să vă fie mai uşor să pierdeţi în greutate, chiar dacă nu aţi putut s-o faceţi înainte. Pierderea în greutate înseamnă schimbarea obiceiurilor nutriţionale şi, mai ales, schimbarea lor pentru totdeauna. Medicul dumneavoastră şi echipa lui vă stau la dispoziţie pentru a vă ajuta şi a vă efectua controale regulate.

Sibutramina este absorbita la nivelul tractului intestinat, dar la prima trecere prin ficat isi pierde mare parte din biovalabilitate. Ajunge la nivelurile maxime in sange dupa o ora la de la administrare si are timpul de injumatatire tot de o ora. S-a constatat prin teste clinice ca sibutramina poate ridica cu pana la 30% rata metabolica, printr-un efect termogenic. Dar acest medicament este unul cu actiune lunga perioada(de la 6 luni in sus), avand loc o scadere lenta in greutate, dar de durata. 

Pentru cei care practica sportul in mod serios, Sibutramina nu este de prea mare interes. Faptul ca reduce pofta de mancare nu este in avantajul unui sportiv, mai ales pentru cineva care practica fitness sau chiar culturism . Daca ati utiliza acest produs, ar fii in perioada de definire; in aceasta perioada trebuie tinuta o dieta adecvata, iar lipsa mancarii nu ar face decat sa pierdeti masa musculara dobandita cu atata greutate. 

O posibila utilizare ar putea fii in cazul ca sunteti accidentati, sau din oricare alt motiv, nu va puteti antrena si aveti o perioada de sedentarism. In astfel de cazuri, Sibutramina ar putea sa va ajute sa tineti nivelul caloric la minim, evitand ingrasarea. De asemenea, poate fi utila celor cu un apetit pre mare, care nu se pot incadra intr-un deficit caloric. 

 Administrarea se face incepand cu o pastila pe zi, dimineata pe stomacul gol, cu un pahar de apa .

Acest medicament vine insotit si de o serie de efecte secundare: hipertensiune, palpitatii ale inimii, insomnii, constipatie, gura uscata. ameteli, cefalii. Nu este recomandat deloc celor care au probleme cardiace. Medicamentele cu sibutramina au fost retrase din multe tari, din cauza incidentei mari de infarturi, atacuri cerebrale si probleme renale. 

Atentie! Momentan pe piata din romania , medicamentele pe baza de Sibutramina sunt retrase NU INTERZISE precum unii pretind acest lucru. S-au retras din motive de noi cercetari fiindca la persoanele mai in varsta se crede ca pe termen lung poate provoca insuficienta renala sau cardiaca!!!