T3 (TIRO 3)

Produs nou

T3(LIOTIRONINA SODICA ) este un hormon al glandei tiroide folosit clinic pt a trata insuficiente ale glandei tiroide dar si in obezitate .

More details

24 Produse

70,00 lei

Informații

Substanta activa : T3 =LIOTIRONINA SODICA 

Firma - Tara producatoare : UNI PHARMA , GRECIA 

Cand este administrat, T3 creste metabolismul pacientului. Rezultatul este cresterea activitatii celulare printr-o utilizare mai eficienta si rapida a grasimilor, proteinelor si carbohidratilor. Culturistii sunt atrasi de acest medicament datorita capacitatii sale de a arde grasimile in exces. Se pot pierde cantitati insemnate de grasime fara a scadea prea mult aportul caloric. T3 este folosit in combinatie cu Clenbuterol , combinatie care poate avea efecte extreme asupra arderii grasimilor. Aceasta combinatie a devenit foarte populara in ultmii ani. De asemenea atunci cand hormoni ai glandei tiroide sunt luati in combinatie cu steroizi se observa o crestere a efectului anabolic al acestora (datorita utilizarii mai eficiente a nutrientilor). 

Cei care vor sa foloseasca acest medicament ar trebui sa o faca cu grija.T3 vine insotit de o lista lunga de precautii si avertismente care nu ar trebui ignorata. Pot aparea efecte secundare  precum: palpitatii ale inimii, agitatie, dificulatati in respiratie, batai ale inimii neregulate, transpiratie, greata, dureri de cap. Este un hormon puternic care poate deregla functiile organismului daca este utilizat necorespunzator. Dozele trebuiesc administrate progresiv. De obicei se administreaza 25 mcg in prima zi si apoi se creste cu cate 25 de mcg la fiecare 3-4 zile pana la o doza maxima de 100 mcg. Aceasta ajuta organiusmul sa se adapteze  si sa nu fie "socat" de prezenta prea mare a hormonului tiroidian. Doza zilnica ar trebui impartita in mod egal de-a lungul zilei pentru a mentine nivelele din sange constante. Femeile sunt mai sensibile la efectele secundare ale T3 si este recomandat sa nu ia mai mult de 50 mcg/zi.

Un ciclu nu trebuie sa dureze mai mult de 6 saptamani si nu trebuie intrerupt brusc. La fel de incet precum a  fost crescuta doza trebuie si descrescuta. Administrarea acestui medicament pe o perioada lunga de timp sau in doze prea mari poate duce la o dereglare a glandei tiroide permanente, ceea ce poate duce la dependenta de T3 pe parcursul intregii vieti. Este o idee buna ca inainte de folosirea lui sa va faceti un control al glandei tiroide. O hiperfunctie a acestei glande nu ar interactiona deloc bine cu Cytomel. De asemenea trebuie evitata forma injectabila a T3. Este folosita doar la camerele de urgenta si este mult prea puternica pentru un sportiv. 

 Pentru ca este cel mai puternic hormon al tiroidei, incepatorii ar face bine sa stea departe de el. Inainte de a folosi ceva asa puternic este recomandata sa isi faca o acomodare cu o substannta mai slaba precum triacana, care este mult mai blanda in efecte decat T3. Sau se poate opta pentru  T4. 

Dupa incheierea ciclului de T3 nivelurile acestui hormon in sange se poate sa fie foarte reduse ceea ce va duce la scaderea ratei metabolice si implicit aparitia efectului "yo-yo", atunci cand greutatea pierduta este pusa la loc. Pentru a evtita acest lucru o dieta controlata este necesara dupa incheierea ciclului! 

 In timpul utilizarii T3 , raportul proteinelor trebuie sa fie in jur de 3-4 g pe kilogram corp. Majoritatea proteinelor trebuie sa provina din carnuri slabe. Shake-uri pot fi folosite, dar nu trebuie sa te bazezi prea mult pe ele, intrucat e mai probabil sa fie transformate imediat in glucoza si folosite pentru energie. Reducerea caloriilor ar trebui sa provina doar de la carbohidrati si grasimi. 

 In cazul persoanelor slabe si care tin regimuri de infometare poate produce pierderea masei musculare. Multi folosesc substante anabolizante precum steroizii, in cantitati mici, pentru a impiedica acest lucru. 

Un exemplu de ciclu pentru 3 saptamani: 25 mcg/ 25 mcg / 25 mcg/ 50 mcg/ 50 mcg/ 50 mcg/ 75 mcg/ 75 mcg/ 75 mcg/ 100 mcg/ 100 mcg/ 100 mcg/ 75 mcg/ 75 mcg/ 75 mcg/ 50 mcg/ 50 mcg/ 50 mcg/ 25 mcg/ 25 mcg/ 25 mcg. Daca se vrea unul de 4 saptamani, atunci fiecare doza se va folosi timp de 4 zile (25 mcg/ 25 mcg/ 25 mcg/ 25 mcg/ 50 mcg/ 50 mcg/ 50 mcg/ 50 mcg..... ) si apoi schimbata, pentru 5 spatamani timp de 5 zile si apoi schimbata si tot asa.

PRODUS FARMACEUTIC ORIGINAL : 60 LEI CUTIA X 30 PASTILE